Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Ontdek de magie van Yisual AI

Perfectioneer jouw woningpresentaties in een handomdraai. Ga direct aan de slag met onze 10 geavanceerde AI tools in jouw persoonlijke Yisual omgeving.

Foto's bewerken doe jij vanaf nu zelf!

Afbeeldingen bewerken doe jij voortaan direct met Yisual. Ga voor innovatie met onze 10 geavanceerde AI tools. Toon bijvoorbeeld de potentie van de woning met ruim 100 stijlvarianten, ruim de woning op met één druk op de knop of vervang een familiefoto door een modern schilderij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bespaar aanzienlijk veel tijd én geld met Yisual AI: maak zélf een snelle artist impression van jouw object in verkoop.

Heb je een minder aantrekkelijk object in de verkoop? Help potentiële kopers met het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor elke kamer. Met een druk op de knop verander je de uitstraling van het object in een moderne inrichting, een rustieke en gezellige sfeer, of een gedurfde en eigentijdse stijl.

Variëren: toon de potentie van de woning met de keuze uit ruim 100 stijlvarianten

Cadeautje!
Voor álle objectfoto's in MyYisual wordt er één gratis stijlvariant gegenereerd!

Gummen en Vervangen

Verwijder en vervang ongewenste voorwerpen uit je foto's.

Gummen

Ruim de woning op met een druk op de knop. Ongewenste items verwijder je zonder tussenkomst van de fotograaf. Denk aan magneten op de koelkast en gezinsfoto's.

Vervangen

Ben je het blurren van familiefoto's ook zo beu? In de Yisual AI Studio vervang je de foto simpelweg door een mooi schilderij.

Opvullen: snel een ander kleurtje op de muur

Liever geen variaties tonen, maar wel die ene gekleurde muur opfrissen? Yisual AI helpt je daarbij!

Van een knalroze muur in de kinderkamer tot een rode muur in de woonkamer: niet iedere potentiële koper kijkt daar even goed doorheen. Help hen door de foto aan te passen en de kleur te vervangen door een rustigere tint. Ga bijvoorbeeld voor wit, beige of lichtgrijs.

Uitbreiden en Verscherpen

Maak foto's groter met behoud van inhoud en verhoog de kwaliteit van wazige foto's.

Verscherpen

Niks is zo vervelend als onscherpe foto's in je brochure of ander promotiemateriaal. Met de Yisual AI Studio verhoog je de kwaliteit aanzienlijk, wat de foto's direct geschikt maakt voor haarscherp drukwerk.

Uitbreiden

Met Yisual AI breid je de foto zowel horizontaal als verticaal uit mét behoud van inhoud. Breid bijvoorbeeld een foto van de woning uit met extra lucht zodat je hem tóch netjes kwijt kan in een staand fotovlak.

Maar er is nog meer!

Genereren: laat Yisual AI op basis van jouw tekst én kleuren een afbeelding genereren

Soms ben je lang op zoek naar een rechtenvrije foto, maar vind je niet wat je zoekt. Met Yisual AI genereer je rechtenvrije foto’s op basis van jouw tekstuele input. Daarnaast kan je aangeven welke kleuren je wilt gebruiken in de afbeelding. Zo hoef je nooit meer eindeloos te zoeken en sluit het eindresultaat naadloos aan op jouw wensen.

Knippen: snijd een afbeelding uit en behoud hoge resolutie.

Yisual AI helpt je bij het verwijderen van een achtergrond én laat je direct een nieuwe achtergrond genereren. Zo kan je er voor kiezen om de achtergrond te behouden en in de stijl van een beroemde schilder te laten genereren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verplaatsen: verplaats onderdelen binnen een foto

In de Yisual AI Studio verplaats je objecten in een handomdraai voor een betere compositie:  schuif bijvoorbeeld een lamp  van links naar rechts,  zet een vaas op tafel een stuk opzij of hang een schilderij op een andere plek.

Tekenen: laat Yisual AI een afbeelding maken op basis van jouw tekening

Ben je op zoek naar een rechtenvrije foto en heb je precies voor ogen hoe deze eruit moet komen te zien? Yisual AI heeft slechts enkele simpele vormen nodig om een bijzondere afbeelding te genereren. Zo zet je jouw ideeën, met een simpele schets, om in een waar kunstwerk.

Direct aan de slag met Yisual AI?

Ga naar jouw persoonlijke Yisual omgeving en kies in de door jou aangemaakte visual de afbeelding die je wilt bewerken. Ga naar de Yisual AI Studio en ga van start met de AI tools. Van verwijderen tot vervangen en van variëren tot vullen. Ontdek ze allemaal!
Ga direct aan de slag!

Heb je geen Yisual account of wil je meer informatie?

Neem hieronder geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.
Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.