Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Eigen maatwerk, een Yisual Stijl of op maat gemaakt ontwerp door ons DesignLab? Het kan allemaal!

Hillewaere Vastgoed

Hillewaere Vastgoed - een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen - maakt met hun 9 vastgoedshops gebruik van Yisual. Hun in-house vormgevers hebben een sterke stijl neergezet welke wij voor hen hebben geïmplementeerd in Yisual. Nu kunnen zij met hun uitgesproken eigen stijl gebruik maken van ons gebruiksvriendelijke platform.

Wil jij ook gebruikmaken van jouw eigen huisstijl in Yisual?
Neem contact met ons op.

Heylen Vastgoed

Met 13 kantoren in provincie Antwerpen en het Waasland - en meer dan 100 medewerkers - heeft Heylen er voor gekozen hun uitingen in ons systeem te laten implementeren. Zowel hun reguliere als exclusieve uitingen kunnen nu vlot aangemaakt worden. Dankzij het automatisch inladen van informatie wordt hen een hoop werk uit handen genomen.

Wil jij ook gebruikmaken van jouw eigen huisstijl in Yisual?
Neem contact met ons op.

Trevi Group Real Estate

Trevi is een grote speler met 35 kantoren door heel België. Zij maken met aangeleverde templates gebruik van Yisual. Het unieke en herkenbare Trevi-design kunnen zij met behulp van Yisual goed uitdragen.

Wil jij ook jouw maatwerk laten implementeren? Neem contact met ons op.

BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar

BVM heeft gekozen voor meerdere Yisual templates in lijn met de eigen huisstijl. Zo beschikken zij nu over brochures, buurtmailingen, raampresentaties en social media posts die gemakkelijk en snel aan te maken zijn.

Heb jij ook interesse in een Yisual stijl?
Neem contact met ons op.

ERA Makelaars

ERA Makelaars Nederland heeft voor het ontwerp van hun nieuwe uitingen voor ons gekozen. Een frisse magazine stijl, dat is wat ze zochten. Grote foto's, brede marges, overlopende foto's en ruimte voor verschillende bijschriften zorgen voor de gewenste look-and-feel.

Ben jij ook opzoek naar een nieuw ontwerp? Neem contact met ons op.

Mogen wij ook voor jou aan de slag?
Neem contact met ons op voor ontwerp op maat.

Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.