Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Automatiseer
jouw rapportages

Ben je helemaal klaar met excel-sheets? Laat je data door Yisual in een aantrekkelijk visueel overzicht plaatsen want het oog wil ook wat! Met behulp van Yisual AnySync kunnen wij het vullen van rapportages volledig automatiseren. Al jouw cijfers worden vlot omgezet in mooie, overzichtelijke visuals welke jou in één oogopslag vertellen wat je wilt weten.

20.000 rapportages per jaar voor Non-Profit organisatie Woord en Daad

Wij vinden het belangrijk om ons in te zetten voor de maatschappij. Dit doen we natuurlijk op onze eigen manier, met het talent dat we in huis hebben.

Zo sponsoren wij voor Woord en Daad ruim 20.000 rapportages per jaar. Deze organisatie ondersteunt kinderen in armoede door hen te koppelen aan sponsoren. Iedere sponsor ontvangt van hen periodiek een voortgangsrapportage. Deze rapportages worden door ons automatisch voorzien van informatie. Hierdoor houdt Woord en Daad tijd over om zich te focussen op hun eigen doel.

Yisual EasyEdit: onze krachtige editor

EasyEdit geeft je de mogelijkheid makkelijk en snel complete rapportages voor je bedrijf aan te maken, te bewerken en te publiceren. En in de kostbare tijd die je overhoudt kan jij je bezig houden met wat écht belangrijk is.

Wil je onze editor in actie zien? Vraag een gratis demo aan!

Demo aanvragen