Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Ga voor online zichtbaarheid!

Breng jouw aanbod nog beter onder de aandacht met Yisual WebSpace: een website per object. Dankzij onze koppeling met diverse software pakketten is het maken van een website in een handomdraai geregeld.

Even geduld...

Een eigen ruimte op het web

Met één druk op de knop vult de website zich met alle foto’s, kenmerken en teksten uit het door jou gebruikte software pakket. Daarbij is ook de brochure beschikbaar via onze bladerbare viewer - Yisual ActiveView - mét een download mogelijkheid. Ook zet WebSpace jouw woning op de kaart met een aantal prachtige kaartvarianten: locatie, afstand en schaduw. Als kers op de taart is
er nog de optie Matterport. Als je van deze functie gebruik maakt,
kan de 3D show via WebSpace worden getoond.

WebSpace zorgt voor meer online zichtbaarheid van het object in verkoop én genereert meer traffic naar jouw kantoor website.

Voor ieder budget
Iedere woning is anders. Zo ook de klant waar jij voor werkt. Yisual heeft voor ieder budget een passende oplossing.

Yisual WebSpace

Enthousiast?
Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.